Kunsthal (Rotterdam)

Kunsthal

Een bezoek aan de Kunsthal is een boeiende tocht langs oude meesters, vergeten culturen, fascinerende foto’s, vernieuwend design en hedendaagse kunst. Omdat er altijd meerdere exposities tegelijk te bezichtigen zijn, biedt de Kunsthal een avontuurlijke reis door verschillende werelddelen en kunststromingen.Van elitair tot populair
De Kunsthal laat cultuur in de meest brede betekenis van het woord zien, van elitair tot populair. Deze aanpak levert een boeiend en afwisselend repertoire aan tentoonstellingen op. Onder meer over Jugendstilmeester Mucha, over Henri de Toulouse-Lautrec, het Impressionisme, de Romantiek, over Willem de Kooning en Henry Moore, over Zwartvoet Indianen, Wonderland en Dinosauriƫrs.

Verrassende architectuur
In totaal beschikt de Kunsthal over 3300 m2 tentoonstellingsruimte in een opvallend gebouw, ontworpen door de Rotterdamse architect Rem Koolhaas. Alleen al het beleven van deze verrassende architectuur maakt een bezoek aan de Kunsthal de moeite waard.

Website: www.kunsthal.nl | Kunsthal op wikipedia: nl.wikipedia.org/wiki/Kunsthal | Contactpersoon: Femke Hameetman communicatie@kunsthal.nl

Lijst met te fotograferen objecten:

Kunsthal Rotterdam doet mee met het Wiki loves art/NL project maar heeft een eigen
versie ‘Wikilovesarchitecture/ KunsthalRotterdam’. Fotograferende bezoekers zijn van
harte uitgenodigd om de hele maand juni hun architectuurfoto’s die ze in de Kunsthal
hebben maken, up te loaden op de fotosite Flickr onder vermelding van ‘WLANL’,
‘kunsthal’ en hun Flickrnaam.

Alle architectuur mag ongelimiteerd worden gefotografeerd (maar wel binnen ZONDER flits of statief).

De reeds bestaande KunstHal Flickrgroep krijgt op zondag 28 juni een speciaal ‘Wiki Warm Welcome’ met een VIP programma.


Regels voor het maken van foto’s in de Kunsthal:

In het gebouw ZONDER flits of statief fotograferen.

Deze regels zijn een aanvulling op de algemene spelregels van Wiki loves art/NL